Megkapta utolsó kedvcsinálóját a One Piece: Pirate Warriors 4

2020. március 25.
2.3491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco csapata nyilvánosságra hozta a One Piece: Pirate Warriors 4 legújabb kedvcsinálóját, mely launch trailerhez hűen egy igazán tipikus mozgókép lett a sorban, ami kitűnően összefoglalja mindazt, ami a játékban vár ránk.

Összességében kijelenthető, hogy a One Piece: Pirate Warriors 4 nem okoz majd nagy meglepetést azoknak, akik kedvelték annak idején a korábbi epizódokat, hiszen itt is megfigyelhető lesz a drámai történet, az anime hatású megjelenés, nem mellesleg pedig a brutálisan átfogó ütközetek, melyek során nem ritkán egy egész hadsereggel szemben kell megütköznünk majd.

Az animéből ismert több mint 40 karaktert felvonultató alkotásra ráadásul már egyáltalán nem kell sokáig várnunk, hiszen a tervek szerint most pénteken számíthatunk majd érkezésére PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!



One Piece: Pirate Warriors 4 legújabb kedvcsinálóját, mely launch trailerhez hűen egy igazán tipikus mozgókép lett a sorban, ami kitűnően összefoglalja mindazt, ami a játékban vár ránk.'>
2 hozzászólás

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 26 napja

Dara a maximumon. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 4 hónapja és 26 napja

Kell.

válasz erre
One Piece: Pirate Warriors 4
17.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja