Megkapta utolsó kedvcsinálóját a LEGO Worlds

2017. március 08.
4.4431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros és a TT Games csapata bemutatta a LEGO Worlds utolsó hivatalos kedvcsinálóját, amely alig másfél percben képes összefoglalni számunkra, hogy miről is szól a legújabb LEGO-kaland, ami PC-n azért nem is annyira új már.

A LEGO Worlds keretein belül ugyanis egy kicsit Minecraft-szerű élmények várnak ránk, ezáltal a folyamatos felfedezés, kutatás, interakció, valamint a rombolás és az építés határtalan élménye vár ránk nagyjából pont úgy, mintha kiborítanánk a földre egy nagy doboz legót, és nekilátnánk szabadjára ereszteni fantáziánkat.

Ha a te fantáziádat is megmozgatja mindez, most itt a nagy lehetőség, hogy újra átéld gyerekkorod legszebb emlékeit, jelenleg még csak az alábbi trailer által, de március 10-től PC-n, PS4-en és Xbox One-on is.

Nézd nagyban ezt a videót!



LEGO Worlds utolsó hivatalos kedvcsinálóját, amely alig másfél percben képes összefoglalni számunkra, hogy miről is szól a legújabb LEGO-kaland, ami PC-n azért nem is annyira új már.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

Szerintem nem nagy szám a játék, sokkal többet is ki lehetne hozni ebből.

válasz erre

Neurotic

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ne essen senki félreértésekbe, ez nem egy Lego Minecraft! Én azt vártam tőle, hogy az lesz, de nagyon nem abba az irányba ment az egész. Még nem próbáltam a teljes verziót, csak korai hozzáférésben próbáltam még ki, de ahogy a hozzászólásokat nézem nem történt csoda a kiadás napjára. Pedig mekkora király lett volna, ha megcsinálnak egy Minecraft szerű játékot Lego kockákkal. De ahogy nézem ez inkább egy történet nélküli sima Lego játék, ahol a legbonyolultabb játékmechanika, hogy megtalálsz dolgokat és használod, amit szeretnél azt szétvered és kapsz belőle pontokat. Szomorú, hogy egy ekkora magas labdát nem tudtak lecsapni. Pedig ha csak egy kicsit is tanulnak a ma divatos építgetős, craftolós, felfedezős, túlélős játékokból akkor ez egy marha jó játék lehetett volna.

válasz erre

Direktor

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

NAgyon menő kis játék. röhögő smiley De pénzt nem fogok érte adni.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

Jó lesz ez, Minecraft kicsit több alakzattal. röhögő smiley

válasz erre
LEGO Worlds
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja