Megkapta utolsó kedvcsinálóját a LEGO DC Super-Villains

2018. október 12.
3.0711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Célegyenesbe ért a WB Games és a TT Games kooperációjában a LEGO DC Super-Villains, avagy az őszi szezon aktuális LEGO-játéka, mely a DC univerzum szuperbűnözőinek oldalán enged betekintést egy egészen őrült kalandba.

Ebből az őrültségből kaptunk most egy kedvcsinálót, mely az utolsó ilyen felvétel lett a sorban, ezáltal láthatjuk rajta az alaposan megcsavart történetet - mely szerint az Igazság Ligája eltűnt, helyüket pedig egy rejtélyes új csoport, az Igazság Szindikátusa vette át -, miközben olyan szupergonoszok harcolnak a világért, mint Joker, Harley Quinn, Lex Luthor vagy Deathstroke.

A LEGO DC Super-Villains várhatóan október 19-én, azaz jövő héten bukkan majd fel a boltok polcain, méghozzá PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is, a szokásosan erős megjelenés utáni DLC-támogatással.

Nézd nagyban ezt a videót!



LEGO DC Super-Villains, avagy az őszi szezon aktuális LEGO-játéka, mely a DC univerzum szuperbűnözőinek oldalán enged betekintést egy egészen őrült kalandba.'>
1 hozzászólás

zender

6 éve,

De az agyamra mennek már. Mindegyik ugyanolyan, ez a trailer is lehetne 5 évvel ezelőtti, ugyanez lenne benne. röhögő smiley

válasz erre
LEGO DC Super-Villains
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja