Megkapta második trailerét a Resident Evil: Umbrella Corps

2016. január 26.
3.5791
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom bemutatta a második mozgóképet a Resident Evil: Umbrella Corps című videojátékhoz, ami elsődlegesen ismét arra szolgál majd, hogy egy kicsit sárba tiporja a legendás horror-játék hírnevét.

A kérdéses mozgóképen egyébiránt gameplay felvételeket tekinthetünk meg a játékból, amelyet belső- és külső nézetből egyaránt átélhetünk majd, és bár eredetileg úgy volt, hogy a végeredmény kizárólag multiplayer élményeket garantál, a friss hírek szerint ezen módosítottak a készítők.

Az alábbi traileren ugyanis egy olyan horda stílusú játékmód, a The Experiment látható - egy a Resident Evil 4 által ihletett pályával a középpontban -, amelyet többed magunkkal, de akár egyedül is átélhetünk majd. Még a végén jó lesz ez, srácok?

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Imperator

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Őszinte leszek, a trailer tetszett, bár ha nem ismerném a 4. részbeli pályát, meg nem mondtam volna, hogy köze lenne a RE-hez. Félek, hogy ez igazából egy operation raccoon city 2 lesz az eredmény.

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát ez is csak a címében Resident Evil, gondolom máshogy nem lehetne eladni egy újabb Cod vagy BF játék-klónt.

válasz erre

kpal

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

egész hangulatos és grafika is szép.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Olyan szemmel nem tudok véleményt mondani, mint azok, akik ismerik a korábbi részeket, én nem vagyok nagy RE fan, filmeket láttam csak. Amit a videón látok, az nem nyűgözött le. Ha lövöldözni akarok, találok szebb, jobb játékot szerintem.

válasz erre
Resident Evil: Umbrella Corps
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

janko73 profiljaElisorne profiljarDAVE profiljaGD_Bálint profiljaManiac profilja