Megkapta első gameplay trailerét a The Lord of The Rings - Gollum

2021. március 26.
37.8831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jött már jó néhány CGI trailer a The Lord of the Rings - Gollumhoz, amely A gyűrűk ura jól ismert karakterét hivatott a középpontba állítani, azonban most végre valahára a gyakorlatban is megismerhetjü ka Daedalic alkotását egy gameplay előzetesen keresztül.

Ahogy a cím is sugallja, a játékosok az egész élmény során Gollamot fogják irányítani, bár hogy pontosan mit is fogunk csinálni, azt eddig nem igazán mutatták be. Ez az új videó betekintést ad a nyers játékmenetbe, de a probléma az, hogy még mindig nem tudunk túl sokat.

Ennek ellenére nem úgy tűnik, hogy a Daedalic Entertainment készen áll a projekt nagyobb részének bemutatására. Mégis, ha arra vagy kíváncsi, hogyan leszel képes futni, sétálni és mászkálni Gollamként ebben a játékban, akkor ezek a "hihetetlen" játékelemek most megerősítést nyertek ebben az előzetesben.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Lord of the Rings - Gollumhoz, amely A gyűrűk ura jól ismert karakterét hivatott a középpontba állítani, azonban most végre valahára a gyakorlatban is megismerhetjü ka Daedalic alkotását egy gameplay előzetesen keresztül.'>
3 hozzászólás

Gólem

3 éve, 3 hónapja és 5 napja

Azért nem lesz ez olyan rossz.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 3 hónapja és 5 napja

Hát nem dobok hátast ettől a játéktól...

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 3 hónapja és 6 napja

Meg kéne néznem már a Gyűrűk urát hogy elkapjon a gépszíj.

válasz erre
The Lord of the Rings - Gollum
19.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja