Megkapta az új Denuvo-védelmet a Mass Effect Andromeda

2017. április 10.
3.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután 13 nappal a megjelenés után a kalózok sikeresen feltörték a Mass Effect Andromeda másolásvédelmét, a rajongók közül sokan arra számítottak, hogy a Bioware a legtöbb csapathoz hasonlósan teljesen kiveszi a Denuvo DRM-et a játékból.

Mivel a játék feltört verziója már kikerült a világhálóra, így ez már nem osztana és nem szorozna, azonban a fejlesztők meglepő lépésre szánták el magukat, lévén bejelentették, hogy inkább tovább idegesítik a rajongókat a védelemmel, így a legutóbbi frissítéssel megkapta a játék a legújabb Denuvo-védelmet.

Ezzel a típusú DRM-mel a kalózok még nem tudtak mit kezdeni - ez áll többek között a NieR: Automata és a Dead Rising 4 mögött is -, azonban teljesen felesleges lépés volt a részükről, hiszen egyrészt a játékot feltörték, másrészt egyre többször és egyre hamarabb törik át a Denuvo védelmét, így a legújabb verzió sem húzza már sokáig.
5 hozzászólás

1000feri

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

A Húsvéti ünnepek alatt lesz mit feltörni

válasz erre

totyak

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

Aki warezra vár, annak jó lesz a korai, kissé hibás, de játszható verzió is. Aki megveszi, annak meg tökmindegy, hogy milyen védelem van rajta.

válasz erre

Imperator

3 éve, 7 hónapja és 18 napja

Nahát, a kalózok most biztos várnak még több hónapot, hiszen az arcanimáció meg az átskipelhető űrutazás biztosan megéri. Egyébként ez pont az a játék, ahol talán megéri a vásárlás előtt kipróbálni, hiszen rengeteg negatív visszhangot váltott ki.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 7 hónapja és 18 napja

Bravó. Újabb pár nap szórakozás a crackereknek.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ez arra jó hogy csak a fizető felhasználók kapták meg a jobb arcmimikát.

válasz erre
Mass Effect Andromeda
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljanurbanu profiljagery1113 profiljaMarduk profilja