Megkapta az első trailert a Tropico 6

2017. június 15.
3.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kalypso Media és a Limbic Entertainment már korábban felvezették, hogy érkezik a Tropico-sorozat folytatása, azonban a formális bejelentésre egészen mostanáig kellett türelmesen várnunk.
 

Egy teljes és egyben kicsit humoros trailer részeként ugyanis bemutatkozott a Tropico 6, ami PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd jövőre, a középpontban El Presidentével, a hivatásos diktátorral, és az ő banánköztársaságával.

A Tropico 6-ban természetesen ugyanaz lesz a dolgunk, mint a korábbi epizódokban, ezáltal felépíteni egy működő diktatúrát, azt folyamatosan fejleszteni és menedzselni, de a készítők természetesen gondoskodtak arról, hogy ezúttal is sok-sok újdonság várjon majd ránk, így például lehetőségünk nyílik valós nevezetességeket felépíteni országunkban, mint amilyen a párizsi Eiffel torony vagy a New York-i szabadságszobor.

3 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 10 hónapja

Hát ez nagyon állat lesz!

válasz erre

rDAVE

2 éve, 10 hónapja

totyak írta:
Poénos kis trailer, jó lett. Ha bele akarnak menni a komoly diktatúrába, a fejlesztők kiadhatnak egy ingyenes É-Korea dlc-t.
Nem jó ötlet. Ez nagy játék és nem kis ingyenes mobilos app. Nem véletlen fiktív az egész. Meg nem is illik bele. Teljhatalmú vagy ugyan, de fejlett és kapitalista országot lehet benne készíteni, amit nem zársz el a világtól. Kb mint a mai Kína. Ráadásul dög unalom lenne ÉK gazdasággal vegetálni. Plusz létező embereket zárnak el a határok...

válasz erre

totyak

2 éve, 10 hónapja

Poénos kis trailer, jó lett. Ha bele akarnak menni a komoly diktatúrába, a fejlesztők kiadhatnak egy ingyenes É-Korea dlc-t.

válasz erre
Tropico 6
15.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljaWickedSick profiljaImperator profilja