Megkapta első fejlesztői naplóját a Final Fantasy VII Remake

2020. március 17.
7.5491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szívesen megismerkednél alaposan a Final Fantasy VII Remake sajátosságaival, és ettől némi angol nyelvismeret sem tart vissza? Akkor érdemes lehet megnézned a játékhoz frissen elindított fejlesztői naplósorozat első epizódját.

Bár az alábbi felvételen rengeteg olyan pillanatot megtekinthetünk, amihez semmiféle nyelvtudás nem kell, azért több helyen is érdemes odafigyelni a készítők szavaira, hiszen olyan nevek szólalnak fel az Inside Final Fantasy VII Remake első epizódjában, mint Yoshinori Kitase (producer), Tetsuya Nomura (igazgató és dizájner), Kazushige Nojima (író), vagy Naoki Hamaguchi és Motomu Toriyama társrendezők.

Ha megtetszett a dolog, a Final Fantasy VII Remake a megjelenésig még több ilyen fejlesztői naplóval gazdagodhat majd, miközben magára a PS4-es premierre sem kell már tovább várnunk április 10-nél.

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy VII Remake sajátosságaival, és ettől némi angol nyelvismeret sem tart vissza? Akkor érdemes lehet megnézned a játékhoz frissen elindított fejlesztői naplósorozat első epizódját.'>
2 hozzászólás

muki

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ez egy jó videó, kár hogy nincsenek magyar feliratok ezekhez. szomorú smiley Így sokkal jobban kell koncentrálnom. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Elképesztően fest ez a játék. meglepett smiley

válasz erre
Final Fantasy VII Remake
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja