Megjöttek az új LG okosórák

2017. február 09.
3.2031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google a vártaknak megfelelően tegnap bemutatta a jócskán átdolgozott Android Wear rendszerét, mely a legelső változat prezentálásához hasonlóan az LG hardverein kapott helyet, az érzésünk pedig felemás lehet.

Az Android Wear 2.0 sokkal gyorsabb, személyre szabhatóbb és fejlettebb lett, mint az eddigi változat, az LG Watch Sport és Watch Style azonban már nem sikerült ilyen jól. A 249 dolláros Watch Style ugyanis mellőzi az NFC-t, a GPS-t és a pulzusmérőt is, ami manapság már elvárt lenne egy ilyen okosórától, így nagyban korlátozottak a lehetőséget.

A nagyobb és egyben drágább (349 dolláros) Watch Sport pedig még a Samsung Gear S3-nál is vastagabb és szíja nem cserélhető, vagyis nem válthatunk elegáns és sportos kinézett között. Cserébe viszont NFC-t, SIM-kártya támogatást, pulzusmérőt és beépített GPS-t is kapunk.

Összességében jó lett volna egy átmeneti modell a két újdonság közé, mert ez így komoly kérdéseket vet fel és lehet, hogy pont az LG hardverei miatt bukik majd újra el a Google rendszere. Ezek után kíváncsiak vagyunk, hogy a többi gyártó mivel áll elő.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 8 hónapja és 15 napja

Ezeket egy noname kínai oda-vissza veri és tized annyiba kerül

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 8 hónapja és 15 napja

Olyan drágák az okosórák. Pedig jó lenne egy.

válasz erre

VaPe

3 éve, 8 hónapja és 15 napja

Túlárazott. Megint egy LG epic fail.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaDamdomdam profiljasmadi1968 profiljapityuska profilja