Megjött a roadmap a Destiny 2 elkövetkezendő három havi tartalmához

2019. február 28.
7.6451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan kiderül, hogy mennyire fognak a játékosok és a fejlesztők a Bungie-Activision partnerség szétszakadásából profitálni, merthogy publikálásra került a roadmap az elkövetkezendő három hónapra, avagy következik a Season of the Drifter.

Március 5-étől kezdve az Annual Pass birtokosai belevághatnak a Gambit Prime-ba, avagy a Gambit kasztfókuszú változatába, és a The Reckoningbe, egy négyfős mókába, majd három nappal később jön a The Reckoning második nehézségi fokozata. Egyébiránt a Gambit Prime mindössze egy térképet fog engedélyezni, New Arcadiát, március 12-én viszont kibővül a felhozatal a Deep Six-szel.

Ezenfelül szintén március 12-én jön két küldetés, a The Thorn és az Annual Pass-exkluzív misszió, melyben választanunk kell, hogy a The Vanguardhoz vagy a The Drifterhez szegődünk, majd március 15-én ismét jön egy friss quest. Az azt követő kilenc hétben a titokzatos Nine-ról fogunk új információkat megtudni különféle bevetések keretein belül, és szintén ezen a napon jön a The Reckoning következő nehézségi fokozata.

Még mindig nincs vége a sornak, lévén a Gambit Prime új pályával gazdagodik március 19-én, a The Legion's Folly-val, az Emerald Coast pedig egy hétre rá, március 26-án követi. Privát meccs formájában is élvezhetjük majd a Gambit Prime-ot természetesen.

Április 9-én jön az Arc Week névre hallgató eseménysor, amiről még nem tudunk sajnos a nevénél többet, ráadásul április 16. és május 6. között jön a nagy tavaszi esemény, a The Revelry - kitaláltátok, erről sem tudunk még semmit.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja

Nesze semmi fogd meg jól!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 7 hónapja

Szóval tudunk címeket és ennyi. Nem rossz.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljagery1113 profilja