Megjelent Magyarországon a SUSE Linux Professional 9.0 Upgrade verziója

2004. március 04.
1.3381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Első ízben Magyarországon megjelent a SUSE Linux Professional sorozat upgrade verziója, mely minden olyan felhasználó számára elérhető, aki valamely SUSE Linux egyéni felhasználóinknak szánt termékkel már rendelkezik és regisztrálta azt.

A dobozos terméken szerepel egy címke, mely felhívja a vásárlók igyelmét arra, hogy egy frissítési verzióról van szó. Az Upgrade verzió dobozának artalma 5 db CD, 1 db dupla oldalas DVD, valamint egy közel 700 oldalas leírás.

A termékhez ingyenesen igénybe vehető telefonos és e-mailen keresztüli ámogatás az alaptermékkel megegyező módon szintén 180 nap. A termék javasolt bruttó végfelhasználói ára 14 900 Ft.

"Hosszú éveken át kaptunk leveleket és telefonokat felhasználóinktól, hogy ott sorakozik a polcukon a SUSE Linux számos verziója, azonban az évek során már annyi tapasztalatot gyűjtöttek a szoftvereinkkel, hogy hatékonyan tudnának használni egy upgrade verziót is" - nyilatkozta Szentiványi Gábor, a SUSE Linux magyarországi irodájának vezetője. "Hosszadalmas döntés volt az upgrade verzió magyarországi bevezetése, mert a SUSE Linux professional termékek kifejezetten alacsony ára nehezen teszi lehetővé tovább.kedvezmények nyújtását. Végül teljesítettük felhasználóink visszatérő kérését, és most az eredeti árhoz képest 40% engedménnyel kínáljuk a SUSE Linux 9.0 Professional pgrade verziót".

A terméket mindenki megvásárolhatja, de a telepítési terméktámogatást csak azok a már regisztrált SUSE Linux felhasználók vehetik igénybe, akik rendelkeznek a SUSE Linux Professional, illetve Personal sorozat bármely 7.X, 8.X verziójával, vagy a SUSE Linux 8.0 Desktop és a Starter Kit 9.0 termékek egyikével. Az Upgrade verzió szoftverkészlete megegyezik a teljes SUSE Linux 9.0 Professional magyar adáséval, azaz közel 3500 önálló szoftvercsomagot tartalmaz, teljes forráskóddal együtt, szabadszoftverek szellemében.

Kapcsolódó linkek:
Suse Linux Magyarország
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaManiac profiljaMarduk profilja