Megjelent az új Pidgin 2.6.6

2010. február 19.
2.3021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Pidgin fejlesztőcsapata a mai napon bejelentette, hogy elérhető a hatalmas népszerűségnek örvendő azonnali üzenetküldő alkalmazásuknak a legfrissebb 2.6.6-os kiadása.

A Pidgin egy nyílt forráskódú, teljesen ingyenes csevegőprogram, ami egyidejűleg akár több hálózatra is képes feljelentkezni, mint például a Gadu-Gadu, IRC (Internet Relay Chat), Jabber, MSN Messenger, AIM/ICQ, Yahoo! Messenger és Zephyr. A Pidgin legújabb 2.6.6-os változata több tucat hibajavítás, finomítás és néhány új funkció integrálásának eredményeként született meg.

A Pidgin 2.6.6 az újításoknak köszönhetően AIM protokoll használatakor az eddigi 48 X 48-as és 50 X 50-es ikonok mellett, már támogatja az 1 X 1 és 100 X 100 pixel közötti mérettel rendelkező képeket is. Az MSN hálózatnál a beérkező SLP üzenetekkor, valamint a fájlátvitelnél jelentkező hibák javítva lettek, partnerikonnak immár animált GIF kép is választható, de a fejlesztők alaposan átcsiszolták a programkódot is, aminek köszönhetően javult a kliens memóriahasználata és futási teljesítménye. Az üzenetküldő legújabb változatában már lehetőség van e-mail cím alapján is keresni a partnerlistán, és az egyedi hangulatjeleit a felhasználó már egyszerűen a Drag and Drop (fogd és vidd) módszerrel is hozzáadhatja az "egyéni hangulatjel-kezelő" ablakhoz, de a felsoroltakon kívül az újdonság természetesen még rengeteg változtatást tartalmaz. A Pidgin legújabb 2.6.6-os kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Pidgin 2.6.6 letöltése
2 hozzászólás

marco

15 éve, 4 hónapja és 16 napja

Nekem gondom még nem volt a pidginnel, remélem ezentúl sem lesz, az msn-es újdonságok nem annyira mozgatnak.

válasz erre

skyman

15 éve, 4 hónapja és 17 napja

Hát remélem tényleg sikerült a javitás, és fantasztikusan fog müködni, az elöző verioval akadtak gondjaim, remélem ezek is javitásra kerültekkacsintó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja