Megjelent az iPhone-os iGO My Way

2009. augusztus 05.
2.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Az iGO My way 2009 iPhone-ra kifejlesztett navigációs megoldás észak-amerikai és európai verziója mostantól elérhető az iTunes weboldalon.

A magyar fejlesztőcég ezzel az elsők között kínál valósághű, 3D-s, turn-by-turn navigációt az Apple népszerű telefonjára. Az alkalmazás máig az egyetlen olyan, iPhone-ra fejlesztett navigációs szoftver, amely a 3D-s épületmodellek és nevezetességek mellett 3D-s domborzati térképeket és tereptárgyakat is kínál, így nyújtva még valósághűbb látványt a navigációs képernyőn.

A legfrissebb Navteq és Top-Map térképeket kínáló Észak-Amerika, Nyugat-Európa és Európa csomagok az iTunes & App Store oldalon vásárolhatók meg. A termék egyszeri beszerzési ára magába foglal 2010 végéig ingyenes, negyedéves térképfrissítéseket is.

A fejlesztőcég a nemrégiben bemutatott, iGO amigo szoftverét dolgozta át az iPhone-os alkalmazásra, így a felhasználók egy igazán egyszerű kezelőfelülettel és menüvel rendelkező programot használhatnak, az iPhone-on már megszokott funkciók integrálásával és trendi képi megjelenítéssel.

A letöltést követően az iGO My way 2009 szoftvernek csupán egy GPS műholdjelre van szüksége, és máris képes a navigálásra. Tekintettel arra, hogy a térképek tárolása a készüléken történik, a felhasználókat nem érinti a mobilhálózat lefedettsége. A rendszeres és ingyenes térképfrissítések révén ugyanakkor mindig a legfrissebb térképekhez juthatnak, így tökéletes felhasználói élményben részesülhetnek. Ez azt jelenti, hogy nincs többé fehér folt még a legtávolabbi helyeken sem, és ami még fontosabb, nincsenek havi díjak vagy rejtett adatátviteli költségek.

"Az intuitív használat, a hangutasítások, az autós alkalmazásra optimalizált, különlegesen nagy gombok és ikonok, valamint a rendszeresen frissített térképek révén az iGO My way 2009 az iPhone-ra kifejlesztett navigációs megoldások olyan szintjét határozta meg, mellyel a többi fejlesztőcégnek fel kell vennie a versenyt. Az iPhone felhasználók azt tapasztalhatják majd, hogy ez az alkalmazás az iPhone teljes kijelző kapacitását kihasználja, míg sok, általunk látott megoldás elmarad ettől a szinttől" - mondta Vahl Tamás, az NNG Global Services ügyvezető igazgatója.

Megjelent az iPhone-os iGO My Way - 2. kép

Az iGO My way 2009 Európa szoftver 40 ország, köztük Magyarország részletes térképét tartalmazza, és 29 nyelven kínál hangnavigációt, beleértve cirill és görög betűs nyelveket is. A Nyugat-Európa kiadásban 22 ország térképe szerepel, míg az Észak-Amerika verzióban az Egyesült Államok és Kanada részletes térképe érhető el.

Az iGO My way 2009 a funkciók igen széles választékát kínálja, mint például: figyelmeztetés sebességhatár elérésekor, sávinformáció és útjelző táblák, 3D-s autómodellek, gyors, rövid, könnyen követhető és gazdaságos útvonal-tervezési mód, valamint automatikus tájolás álló vagy fekvő helyzetben.

A funkciók teljes listája a www.igomyway.com honlapon tekinthető meg. A fogyasztói árakról az alábbi oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők: http://itunes.apple.com
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Sokoldalú kis GPS progi, a maga nemében az egyik legjobb. Ha kivesszük a radarjelző csipogást, még el is lehet vele beszélgetni. Az kissé idegesítő röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja