Megjelent a Windows Media Player 10 mobilváltozata

2004. október 15.
3.5161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft kedden több más alkalmazás, például a legújabb Windows XP Media Center operációs rendszer mellett kibocsátotta a Media Player 10-es verziójának hordozható eszközökre szabott változatát.

Az új mobil médialejátszó szoftver a Windows Mobile 2003 Second Edition (SE) operációs rendszerrel ellátott kéziszámítógépeken és okos telefonokon futtatható. A program felhasználói felülete nagyban emlékeztet asztali számítógépeken futó testvérére, így például, a külsődleges hasonlóságok mellett, integrált médiatárral is rendelkezik.

A WMP 10 Mobile egyik fő újítása az, hogy segítségével az említett mobileszközökről közvetlenül is hozzáférhetővé válnak azok az előfizetéses internetes szolgáltatások, mint például az MSN Music, a Napster vagy az Audible e-Books, amelyek Windows Media platformú digitális másolásvédelemmel ellátott, WMV és WMA formátumú mozgóképes és zenei tartalmakat kínálnak.

A szoftver a Dell Axim X 30-as és a HP iPAQ rx 3000-es Pocket PC eszközökre 60 napon belül lesz letölthető, míg az új, 624 MHz-es processzorral és VGA kijelzővel ellátott Dell Axim X 50-es már eleve a telepített WMP 10 Mobile médialejátszóval kerül hamarosan forgalomba. A többi Windows Mobile 2003 SE-alapú készülék esetében a tulajdonosok a gyártóktól kérhetnek információt a frissített szoftver letöltésével kapcsolatban.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja