Megjelent a Napoleon: Total War - The Peninsular Campaign

2010. június 26.
3.0541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A februárok nem is lennének igaziak, ha nem jelenne meg egy újabb rész a The Creative Assembly sikeres Total War-szériájából.

Az idei felvonás a nagy francia hadvezér, Bonaparte Napóleon korába kalauzolja el az érdeklődőket, és teszi mindezt a jól bevált sémákat használva. A srácok nemrég fedték fel, hogy jövőre visszatérnek a gyökerekhez, azaz az időben való előrelépkedést sutba vágva, folytatást készítenek az első Total War-játékhoz, a Shogun: Total Warhoz. Addig azonban még sok időnek kell eltelnie, és jó szokásához híven a csapat nem hagyta rögtön magára a Napoleont, illetve az ezt megvásároló játékosokat sem.

Készítettek egy DLC-t, amely besorolása ellenére kellő számú friss tartalommal van felvértezve, elég csak az új kampányra és a játszhatóvá tett spanyol frakcióra gondolni. A The Peninsular Campaign alcímet viselő produktumról csupán annyit tudtunk, hogy valamikor a nyár folyamán érkezik, így alaposan meglepődtünk, amikor szinte a semmiből érkezett a hír, hogy pár nappal ezelőtt elérhetővé vált. A terméket kizárólag digitális letöltés útján lehet beszerezni, ám ezúttal csak a Steam kínálatában bukkanhatunk rá, a vetélytársak nem forgalmazzák. A Napoleon: Total War - The Peninsular Campaign 6,99 eurót kóstál, amely nem vészesen magas, így az alapjáték rajongóinak érdemes lehet elgondolkodniuk a beszerzésén.
4 hozzászólás

skyman

15 éve, 5 napja

Hát akkor Dorina, valószínű, hogy neked nem lenne célszerű.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

fabre

15 éve, 5 napja

Mértnem ?? mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja