Megjelent az Asus új O!Play TV Pro set-top box készüléke

2012. január 24.
2.4501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a mai nap folyamán bejelentette, hogy piacra dobta az új, Asus O!Play TV Pro névre keresztelt set-top box készülékét.

Az újdonság rögzíthetővé és lejátszhatóvá teszi a digitális programokat és szinte minden ma elérhető multimédiás fájlt, ugyanis a készülék több mint 50 formátumot támogat, beleértve természetesen a 3D-seket is. A gyártó exkluzív O!Easy technológiája további egykattintásos funkciókat kínál a fájlok lejátszásához, megosztásához és visszajátszásához, azzal pedig, hogy a működése folyamatos, közvetlenül elérhetővé tesz számos online szórakoztatási formát és tartalomszolgáltatást.

Az Asus O!Play TV Pro beépített DVB-T digitális TV-tunerrel is rendelkezik, így azonnal elérhető minden ingyenesen sugárzott, kiváló minőségű digitális tévéadás. Az akár egy hétre előre megadható, helyfüggő ütemezést kínáló beépített elektronikus műsorújság funkció (EPG) segítségével jó előre megtervezhetők a megtekinteni kívánt műsorok, a rögzített tartalom pedig a beépített személyes videofelvevő (Personal Video Recorder, PVR) funkcióval a belső 3,5 inches merevlemezre rögzíthető. Az Asus timeshift (időeltolásos rögzítés) funkciót is épített a készülékbe: a digitális adások szabadon "megállíthatók" és folytathatók, ha a nézőnek el kell kis időre távolodnia a képernyőtől, de nem kíván lemaradni kedvenc műsorának egy percéről sem.

Az ismert multimédiás formátumok között megtalálható például az ISO, MKV, RM/RMBV, MVA, AVI, MPEG1/2/4 és MP4, de a listában szerepel még a H.264 MV (TS, M2TS és BD-ISO) 3D-támogatás is. Az újdonság azonnali és közvetlen elérést biztosít az online tartalmak széles köréhez, így például a YouTube Leanbackhez, a Facebookhoz, a DailyMotionhöz és még sok más szolgáltatáshoz.


Az Asus O!Play TV Pro felszereltségéből persze nem hiányzik a több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, a Gigabit Ethernet vezérlő, illetve a WiFi adapter sem, a csatlakozók palettáján pedig többek között megtalálható az USB 2.0 és a legújabb USB 3.0, a HDMI, valamint az analóg és digitális audiokimenetek is. Az új Asus O!Play TV Pro pontos megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
4 hozzászólás

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

Rohadt dizájnos cuccokat csinál az Asus bakker!

Ez a cucc meg egyszerűen kell!

válasz erre

Kekmedve

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

Hú ez nagyon komoly cucc! A dvb-c verzió is hamarosan jön, van egy olyan érzésem...

válasz erre

DNS

8 éve, 5 hónapja és 22 napja

Jó kis kütyü, de DVB-C tuner nélkül?

SoHa TV

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaMitüzenarádió profiljaDav2377 profilja