Megjelent az Asus játékosoknak szánt RoG Xonar Phoebus hangkártyája

2012. április 13.
1.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a mai napon bejelentette, hogy megjelent a korábban már megismert, játékos felhasználókat célzó Asus RoG Xonar Phoebus hangkártya-készlete.

A játékosok gyakran szembesülnek olyan zajos környezetekkel, amelyek a többszereplős játékoknál zavarják a kommunikációt és elnyomják a játékok hangjait, viszont erre a problémára kínál megoldást a Republic of Gamers névvel fémjelzett audiorendszer, ugyanis felszereltségében már megtalálható az exkluzív RoG Command technológia is, amely akár 50 százalékkal is képes csökkenteni a környezeti zajt.

Az intelligens zajcsökkentési algoritmusok és a mikrofon tömbök (kettő van a külön vezérlőegységben) alkalmazásával jelentősen csökkenthetők a környezeti zajok, hatékonyan csillapítva a LAN-partikhoz hasonló helyek zaját, olyan csendet teremtve, mintha csak egy laborban játszanánk. A technológia egyformán jól működik külső mikrofon használatakor és a ROG Xonar Phoebus vezérlőegységbe beépített mikrofonokkal is.

Az Asus RoG Xonar Phoebus egy elegáns és hatékony elektromágneses árnyékoló, valamint az ASUS exkluzív Hyper Grounding földelési technológiája használatával csökkenti az elektromágneses interferenciákat. A hangkártya PCM1796 digitális-analóg konvertere tiszta, 118 dB-es jel-zaj arányú hangot nyújt. Az újdonság jel-zaj profilja ezzel négyszeresen múlja felül versenytársait és lenyűgöző mértékben, 32-szeresen az alaplapra integrált audioeszközök teljesítményét. Kiemelkedő a harmonikus torzítás (THD) értéke is, a hangkimenetnek mindössze a 0,00039 százaléka torzul.

Mivel sok játékos a fejhallgatót választja a zavaró zajok kizárására, a lehető legjobb hangminőség és az elérhető legnagyobb fokú bizalmasság biztosítására, a RoG és a Xonar csapata a csúcskategóriás TPA6120A2 fejhallgató-erősítőt építette bele a RoG Xonar Phoebus készletbe, amely meghajtja az akár 600 ohmos impedanciájú fejhallgatókat is.

A RoG védjegyének számító vörös és fekete színeket viselő ROG Xonar Phoebus vezérlőegység jobb visszajelzést és nagyobb kényelmet nyújt a felhasználóknak. A kártyához a hátoldali I/O-bemeneten csatlakozó vezérlőegység az asztalra tehető, így mindig kéznyújtásnyi távolságban van. A játékosok gyorsan szabályozhatják vagy némíthatják el a hangot anélkül, hogy elő kellene hívniuk a játék vagy az operációs rendszer menüjét. A vezérlőegység emellett mikrofon- és fejhallgató-csatlakozókat is tartalmaz, ami nagymértékben megkönnyíti a csatlakoztatást.

A ROG Xonar Phoebus-on egy kattintással aktiválható a Dolby Home Theater V4, ami még tovább javítja az audioélményt azzal, hogy teljes mértékben kompatibilis a korszerű hangfeldolgozási technológiákkal. A termékbe beépítették az exkluzív, játékok számára kifejlesztett ASUS GX 3.0 audio alrendszert is, ami EAX kompatibilitással javítja a játékok hangját, szélesíti az egyidejű hangeffektusok körét és általában is tisztább hangteljesítményt nyújt minden PC-s játékban.

Az Asus RoG Xonar Phoebus várhatóan május első hetében fog megérkezni a hazai boltok polcaira, az árcéduláján pedig 69.900 forintos összeg lesz feltüntetve.

Megjelent az Asus játékosoknak szánt RoG Xonar Phoebus hangkártyája - 2. kép


Megjelent az Asus játékosoknak szánt RoG Xonar Phoebus hangkártyája - 3. kép

2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 19 napja

jaja

válasz erre

DoubleW

13 éve, 21 napja

Na ez jó cucc!Engem nagyon tud idegesíteni ha valaki zúg a ts-en.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja