Megjelent az Antietam Battle Pack a Scourge of War - Gettysburg-hoz

2011. december 30.
1.7521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Norb Software Development bejelentette, hogy újabb bővítménnyel gazdagodott a minap a Scourge of War - Gettysburg, méghozzá Antietam Battle Pack címmel, amely szám szerint már a második letölthető kiegészítő a stratégiához.

A legújabb pakk igazán komoly tartalommal rendelkezik, lévén nem kevesebb, mint 28 vadonatúj egyjátékos küldetést tartalmaz, méghozzá két többjátékos misszió kíséretében, amelyek az Antietam és a South Mountain körüli harcokat kívánják feldolgozni.

Apró érdekesség, hogy a Battle of Antietam - amelyet sokan Battle of Sharpsburg néven is ismernek - az amerikai történelem egyik legvéresebb napja volt, a harcokban ugyanis 23.000-en estek el, ezzel az esemény kivívta a Polgárháború legnagyobb veszteségekkel járó ütközetének címkéjét is.

Amennyiben már korábban beleszerettünk a tengerentúli históriát feldolgozó csodaszép küllemmel ellátott stratégiába, akkor eszünk ágába se jusson kihagyni a hozzá készült legfrissebb kiegészítőt, avagy az Antietam Battle Pack-kot, amelyet a játékhoz hasonlóan a hivatalos honlapról lehet letölteni.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 14 napja

Ebben az tetszik hogy végre nem világháborús.

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nagyon jó game.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja