Megjelent az Anno 2070: Global Distrust DLC-je

2012. március 28.
1.5971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai naptól fogva elérhető a digitális disztribúciók kínálatában az Anno 2070 legújabb DLC csomagja, amely a Global Distrust címet kapta és számtalan érdekes újdonsággal, nem mellesleg pedig egy nagy halom hibajavítással is bővíti az önmagából kissé kifordult sorozat legújabb tagját.

A Global Distrust elsődleges érdekessége egy új küldetéssorozat lesz, amely egy valódi globális konfliktuson alapul, aminek következtében a gazdaság alaposan összeomlik, célunk tehát rögtön adottá válik.

A DLC megvásárlását és telepítését követően az Anno 2070-ben elérhetővé válik néhány ingyenes elem is, így például a Fountain Waterfall, a Statue Stock crash, a Flowerbed, a Billboard és az Autumn Tree, amelyek ugyan nem fogják segíteni választott frakciónkat abban, hogy kikecmeregjen a globális válságból, de legalább a pályák megszépülhetnek tőlük.

Amennyiben tehát rákattantunk a futurisztikus koncepciót felölelő Anno 2070-re, akkor máris vegyük az irányt valamelyik digitális disztribúció felé a Global Distrust című DLC csomagért.
Anno 2070 legújabb DLC csomagja, amely a Global Distrust címet kapta és számtalan érdekes újdonsággal, nem mellesleg pedig egy nagy halom hibajavítással is bővíti az önmagából kissé kifordult sorozat legújabb tagját.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 15 napja

Szép lett ez a game!

válasz erre

Vendég

13 éve, 15 napja

Ez tényleg teljesen más mint az eredeti Anno...meglepett smiley

válasz erre
Anno 2070
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja