Megjelent Androidra az XCOM: Enemy Unknown

2014. április 25.
2.5211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután tavaly iOS rendszerekre is elérhetővé vált az XCOM: Enemy Unknown, az Androidos rendszerrel rendelkező rajongók boci szemekkel várták, hogy a Firaxis az ő masináikra is leszállítsa a kiválóan sikerült stratégiát.

Ennek a várakozásnak pedig legfrissebb híreink szerint végre vége szakadt, a mai naptól fogva ugyanis az XCOM: Enemy Unknown immáron Androidra is elérhetővé vált, méghozzá 12 dolláros árcédulával ellátva.

Az alkotást a Google Play kínálatából tölthetjük le, azonban készüljünk fel arra, hogy egy 3,6 GB-os csomag vár ránk, lévén ekkora helyet foglal még Androidon is az XCOM: Enemy Unknown.
XCOM: Enemy Unknown, az Androidos rendszerrel rendelkező rajongók boci szemekkel várták, hogy a Firaxis az ő masináikra is leszállítsa a kiválóan sikerült stratégiát.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ezeknek az Android játékoknak nevetséges a méretük. Főleg annak tudatában, hogy a droid telefonoknak általában elég szűkös a háttértáruk és hiába bővíthetők memóriakártyával, arra ugyanis nem lehet programokat telepíteni. Rootolhatod a telefonod, az megoldás, de akkor meg lehet, hogy ugrik a garancia. Vicces

válasz erre

PaulMarloW

10 éve, 10 hónapja és 6 napja

Jó játék jó kezdeményezés, aki elgondolkozik a vételen az vegye meg, pcn is nagyon megérte nekem. mosolygó smiley

válasz erre
XCOM: Enemy Unknown
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja