Megjelent a Top Spin 4 Demo

2011. március 02.
4.0411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A 2K Sports ma délelőtt méltóztatott bejelenteni, sikeres tenisz-szimulátoruk negyedik példányának demója immáron elérhető mindazok számára, akik bele óhajtanak kóstolni a professzionális tenisz vehemens világába, a sport nyújtotta izgalomba: mindezt egy új, intuitív irányíthatósági rendszerrel, amely nemhogy elérhető, de egyenesen ajánlott valamennyi játékosnak, legyen az kezdő, vagy profi.

Lássuk hát, mi mindent nyújthat még nekünk eme remekbe szabott demonstrációs verzió!
A demó során futó pillantást vethetünk majd a karakterek lélegzetelállító kidolgozottságára, akik egytől-egyig sajátos stílusukban teljesítenek a pályán, ráadásul mindezt az új, elhagyhatatlan TV-közvetítéses aláfestéssel, mely utánozhatatlan hangulattal ajándékoz meg minket, illetve minden további nélkül szobánkba varázsolja az egész mérkőzést, éppcsak nem kell utána összetakarítani közönség hátrahagyott sós-mogyoróit és kólás-poharait.
A Top Spin 4 Demoval lehetőségünk lesz továbbá átélni a tenisz-világ legmeghatározóbb és leghíresebb momentumait az igazi profikkal, úgy mint Rafael Nadal, Roger Federer, Ana Ivanovic és Serena Williams, olyan nagyszabású versenyeken, mint a US Open és a French Open - mondjuk a rövidített 7-pontos mérkőzéssel.

Megjelent a Top Spin 4 Demo - 3. kép


A 2K Czech fejlesztése új távlatokat nyit a tenisz játékának átélésében. Az innovatív, "emeld-fel-és-játssz!"(Pick-up-and-Play) technikával a profik előtt is nyitott a pálya; ők is azonosulhatnak a mérkőzéssel, lehetővé teszi számukra, hogy előre tervezzék stratégiájukat, az ellenfél gyengéire összpontosítsanak, és így tovább... A beépített Játékos-készítővel is szórakozhatunk, személyre szabhatjuk az edzési és fejlesztési technikákat/teljesítményeket. Választhatunk Karrier-mód és Világ Turné mód közt, ami teljesen online, mellesleg.
A teljesértékű játékra március 18-tól tehetünk szert, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, valamint Wii rendszerre.
2 hozzászólás

Ryo san

14 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ma kipróbáltam a demót ps3-on,és csak jókat tudok mondani róla!Minden szép,és minden klappol,de nekem a Virtua Tennis még mindig közelebb áll a szivemhez egy paraszthajszállal. Mondjuk nekem Sega logó van a szivem helyén,lehet ezért,kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nagyon várós!

válasz erre
Top Spin 4
11.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja