Megjelent a Pokemon Uranium Beta 4.0

2014. december 27.
2.5181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Pokemon sorozat 1996 óta közöttünk van és sok örömteli pillanattal ajándékozott meg minket, ám sajnos nem mindenki élvezheti a játékot hiszen csak a Nintendo saját platformjaira készíti el a sorozat részeit.

Azon játékosok akik szeretnék kipróbálni a Pokemon-t hardver nélkül eddig azt tudták csinálni, hogy valamilyen emulátor segítségével és nem mindig legális forrásból szerzett ROM-al játszottak.
Ám most már nincs erre szükség.

Eredetileg nem akartam írni a Pokemon Uranium-ról ugyanis nem hivatalos Pokemon játékról van szó, hanem egy rajongói játékról, ám olyan jól összerakott darabról van szó, hogy vétek lenne elmenni mellette.

Rövid ismertető:
A Pokemon Uranium a Tandor régióban játszódik, mely egy trópusi éghajlatú terület. Mivel ez a terület teljesen máshol fekszik, mint az eddig ismertek, így eddig ismeretlen Pokemon fajtákkal találkozhat a játékos, ám mellette feltűnnek régi ismerősök is.
A játék érdekessége a "Nuclear" típusú Pokemon-ok, melyek az atomerőművek káros hatása miatt alakultak ki. Ezek lényegében a normál Pokemon-ok elvadult megfelelői melyek nem engedelmeskednek és mindent megtámadnak ami a közelükbe kerül.

A játék ajánlott azoknak is akik Pokemon játékokon nőttek fel, hiszen a klasszikus játékmenet mellett új élményt fog nyújtani a plusz tartalmaknak köszönhetően.

A fejlesztés amúgy már 6 éve folyik és RPGMaker XP-vel készül. Jelenleg csak Windows-ra érhető el, ám a fejlesztők ígérik, hogy hamarosan érkezik a Mac-es verzió is.

A legújabb 4.0-ás béta verzió a napokban jelent meg. Letölteni a hivatalos oldalról lehet.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 4 napja

És ezt a jogtulajdonos szó nélkül tűri? Bár pénzt nem kérnek érte, ha jól látom, de a névvel visszaélnek.

válasz erre

matyigeek01

6 éve, 4 napja

Ezt ki kell próbáljam!

válasz erre

italianman

6 éve, 4 napja

Egy próbát megér.

válasz erre

wegh

6 éve, 5 napja

Régen nagyon sokat szórakoztam én is az RPG Makerrel, nagyon jó cucc. Ezzel a játékkal nekem csak az a bajom, hogy új pokemonok vannak benne. Nekem az eredeti sorozat tetszett, a többit nem is néztem soha és nem is foglalkoztat.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaManiac profiljaMarduk profilja