Megjelent a Mount & Blade Collection

2012. március 13.
1.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mint derült égből a ménkű: a jó öreg Paradox Interactive büszkén jelentette be, hogy a TaleWorlds rendhagyó találmányának kollekciója már csak arra vár, hogy hátasra pattanjunk és megmentésére siessünk.

A Mount & Blade Collection dobozában minden és mindenki benne foglaltatik, ami és aki csak számít: egyebek mellett a már megjelent Warband, valamint With Fire and Sword kiegészítők, illetőleg a szemrevaló, 64 férőhelyes multiplayer módok.

A Paradox korábban csupán annyit súgott a fülünkbe, hogy még e hónapban a boltok polcaira nyargal a jól megpakolt gyűjtemény, ám legmerészebb álmainkban sem reméltük volna, hogy erre alig 10 nappal a bejelentést követően sor kerül. Hűha!

A kollekció fel vagyon vértezve az úgynevezett Captain multiplayer móddal is, amely során összesen 16 játékos mérheti össze stratégiai jártasságát, és talán mondanom sem kell, hogy emellett rendelkezésünkre állnak a klasszikus Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Conquest, Battle & Siege módok is, amelyek már 64 játékost is elbírnak.

A free-form sandbox játékélményért cserébe 29.99 eurónkat kell feláldoznunk.
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja

Jó ára van igen bár ennyiért sem érdekel!

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja

Jó ára van nagyon!

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja

Ez egy rohadt jó vétel ennyiért!

válasz erre
Mount&Blade: With Fire and Sword
3.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja