Megjelent a Majesty 2 legújabb kiegészítője

2011. január 11.
2.4881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Paradox Interactive a mai napon hivatalosan is közhírré tétette, hogy a remekbe szabott stratégiai üdvöskéjének, a Majesty 2-nek megjelent a legújabb kiegészítője, amelyet a rendkívül kreatív kockafejű hölgyekből és urakból álló marketinges stáb a Majesty 2: Monster Kingdom névre keresztelt.

A produktum mától mintegy 15 dollárnak megfelelő összegért lehúzható minden nagyobb letöltőportálról. A történet ezúttal is Ardania királyságának ezer sebből vérző földjén folytatódik, ahol, mint kiderült még az uralkodónak sem fenékig tejfel az élet, ugyanis sajnálatos módon meg kellett válnia átmenetileg a közelmúltban a trónjától, ezért most egy viszonylag biztonságos helyen töri a fejét legmegbízhatóbb tanácsosai körében, hogy hogyan szerezhesse vissza a hatalmat a jobb sorsra érdemes országa felett.

További örömködésre adhat okot a matéria fanatikus rajongói számára, hogy az alkotás fejlesztői megörvendeztettek bennünket egy remekbe szabott kedvcsináló rövidfilmmel az expanzió debütálásának alkalmából. A kellemes hangulatú trailer-ben madártávlatból tekintve barangolhatjuk be Ardania minden zegét-zugát, miközben kedvünkre gyönyörködhetünk az új egységekben, épületekben és a dülledő mellkasú vadonatúj hősökben. Le a kalappal a Paradox Interactive csapata előtt, mert igencsak odatették magukat, mivel, mint kiderült a Monster Kingdom névre hallgató kiegészítő nem kevesebb, mint nyolc új pályát tartalmaz kampány módban, így aztán azok se nagyon fanyaloghatnak, akik korábban a nem elégséges játékidőt kifogásolták.

#tv#
Majesty 2-nek megjelent a legújabb kiegészítője, amelyet a rendkívül kreatív kockafejű hölgyekből és urakból álló marketinges stáb a Majesty 2: Monster Kingdom névre keresztelt.'>
1 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 9 napja

én nem igazán szeretm az ennyira nagyon gagyi rajzolt játékokatszomorú smiley

válasz erre
Majesty 2
1.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja