Megjelent a Lineage II 2.6-os Freya verziója

2010. augusztus 30.
2.9611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
DNS profilja, adatai
DNS
Az NCsoft nemrég hivatalosan is bejelentette a rajongók legnagyobb örömére, hogy megjelent a Lineage II 2.6-os Freya verziója.

A legújabb kiegészítő Aden északi hófedte, sivár területeire kalauzolja el a felhasználókat. Az expanzió a Freya nevet viseli, mivel az új főellenséget Ice Queen Freyának hívják. A bővítményben egy új helyszín is van, amely Seed of Annnihilation néven szerepel a programban és Garcia területén található meg. A szoftverben 32 fegyver és három új páncélzat közül válogathatnak a felhasználók.

A késztermék újabb izgalmas küldetésekkel bővült, emellett számos újjáalakított vadászterület várja a felhasználókat, mint például a Sel Mahum Training Ground és a Plains of the Lizardmen. A játékban a közösségi funkciók terén is történt némi változás, például új interakciókkal és érzelmekkel rendelkeznek a karakterek. A summoner kasztok ezentúl már két petet is megidézhetnek egyszerre, a summonok előhívásához pedig spirit ore szükséges. A maximálisan felvehető küldetések száma huszonötről negyvenre módosult. A produktum egy új petet tartalmaz, pontosabban a Maguen-t. A női szereplők élethűbben mozognak az új expanzióban, tehát a karaktereken is végeztek a fejlesztők egy kis simítást.
Lineage II 2.6-os Freya verziója.'>
nincs még hozzászólás

Lineage II
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja