Megjelent a Clones demója

2010. december 31.
2.0131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tomkorp fejlesztőcsapatának neve feltehetően nem túl sok videojáték-fanatikusnak mondd bármit is, ez az állapot azonban reményeink szerint a jövőben megváltozik, a Clones címre keresztelt PC-exkluzív aranyosság ugyanis érdemes a figyelemre.

Bár nyilván nem az akciózást kedvelő hardcore játékosok kedvence lesz a program, a casual réteg mégis garantáltan vadonatúj kedvencet avathat vele, ugyanis egy olyan mini-játékokkal gazdagon megpakolt gyűjtemény látott napvilágot a név alatt, amilyenre eleddig ritkán volt példa.

Bár nem az egyediség miatt fogunk sokáig emlékezni a Clones-ra, sokkal inkább amiatt, mert az oldalnézetes kalandozás közben öt régión, 11 főszörnyetegen és mintegy 150 fejtörőn keresztül kell átverekednünk magunkat, mindezt egyedi, a klónozásra felépített koncepcióval és játékmenettel a fedélzeten. Ha szeretnéd kipróbálni magad is ezt az űrlényektől hemzsegő klónjátékot, itt a remek alkalom, ha másra nem is, a szilveszteri parti kezdetéit elütheted valamivel az időt. IDE kattintva letöltheted a Clones demóját.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

Soha nem hallottam a játékról, de ha tényleg kaland, akkor érdemes rápillantani.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja