Megjelent a Brink: Agents of Change DLC

2011. augusztus 09.
2.0311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Brink: Agents of Change DLC 2011.

augusztus 3 óta elérhető az Xbox Live, a Playstation Network és a Steam hálózatokon keresztül, jelentette be mindezt a játék hazai forgalmazója. A kiegészítő a megjelenést követő két hétben teljesen ingyenes, majd azt követően 800 Microsoft pontért vagy 10 dollárért vásárolható meg az említett online szolgáltatások valamelyikéről, cserébe újabb pályák, kibővített lehetőségek, fegyverek és megemelt szintkorlát vár rád.

Titkok, hazugságok, kettős ügynökök: senki és semmi sem az, akinek vagy aminek látszik. Az Ellenállás (Resistance) és az Elhárítás (Security) közötti kísérleti békét porrá zúzza a külvilágból érkező, rejtélyes hajó. Az újult erővel kitörő konfliktus immáron Ark városának 2 új körzetére is kiterjed. Az összecsapások során a futurisztikus, víz alatti Labor (Labs) létesítménye és a sziget gazdag elitjének otthont adó ikonikus torony, az Alapítók Tornya (Founders' Tower) is harcszíntérré változik.

Engedd szabadjára dühödet és használj új halálos képességeket, ahogy az új megemelt maximális 24-es szint felé haladsz! Szabd személyre karaktered új felszerelések és fegyver-kiegészítők segítségével!
Brink: Agents of Change DLC 2011.'>
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 23 napja

Hányadék ez a játék!

válasz erre
Brink
8.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja