Megjelent a Dead by Daylight új fejezete, a Portrait of a Murder

2021. november 30.
34.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Dead by Daylight legújabb fejezete, a Portrait of a Murder ma jelent meg, mely egy új eredeti gyilkossal és túlélővel, valamint egy vadonatúj térképpel bővíti az alapokat, amely egy elhagyatott chilei temetőben játszódik.

Emellett a játék december 2-ától elérhető lesz az Epic Games Store-ban, az összes korábbi elérhető DLC-vel együtt. A The Artist az új gyilkos, aki képes megidézni egy csapat gyilkos varjút. Hozzá csatlakozik a túlélő Jonah Vasquez, egy zseniális mexikói-amerikai CIA kódfejtő.

A játék Epic Games Store-on való megjelenésének alkalmából az alapjáték december 2-9. között ingyenesen lesz elérhető, ráadásul a legtöbb DLC csomag december 8-áig 50 százalékos kedvezménnyel kapható.

Végül a tél érkezése alkalmából a The Everlasting Frost Collection téli témájú, nagyon ritka ruhákat ad három gyilkosnak, melyek már kaphatók 1 080 Auric Cellsért a játékon belüli boltban.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dead by Daylight legújabb fejezete, a Portrait of a Murder ma jelent meg, mely egy új eredeti gyilkossal és túlélővel, valamint egy vadonatúj térképpel bővíti az alapokat, amely egy elhagyatott chilei temetőben játszódik.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Trailer pofás hozzá!

válasz erre
Dead by Daylight
7.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja