Megjelenési dátumot kapott a Killzone 2: Steel And Titanium expanzió

2009. április 15.
2.3231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment Of America pontos megjelenési dátumot szegezett a Killzone 2: Steel And Titanium bővítmény mellé, amely április harmincadikát jelöli meg érkezési napként.

A csomag két multiplayer pályát told a már meglévőkhöz, nevezetesen a Wasteland Bullet névre keresztelt, vonatos száguldást, illetve a Vekta Cruiser-t, mely utóbbi egy zárt térként tekintendő, tehát némileg más jellegű hozzáállást igényelnek majd rajta a háborúk.

Nem mellesleg hangulatában is egészen eltérőt szállít, mint a nyílt vidékek. A Sony egy dolgot erősített meg konkrétan, ez pedig a megjelenési dátum, április harminc, de az árszabás kérdése továbbra sem tisztázódott, így még csak halvány sejtésünk sincs, hogy mennyit kívánnak majd legombolni rólunk a Guerilla Games szuper játékának első tartalmi bővítéséért.

A napokban olyan pletykák is keringtek róla, hogy teljes mértékben ingyenes lesz a két multiplayer pálya letöltése, ám erre a Sony érdemben tudomásunk szerint nem reagált, így ez az eshetőség továbbra is életképes lehet, mivel sem megerősítve, ugyanakkor megcáfolva sem volt. A dátum bejelentése mellé két kép és két videó érkezett, mindkét médiát megmutatjuk Nektek.


Megjelenési dátumot kapott a Killzone 2: Steel And Titanium expanzió - 2. kép


Megjelenési dátumot kapott a Killzone 2: Steel And Titanium expanzió - 3. kép


#tv#
#tv2#
Killzone 2: Steel And Titanium bővítmény mellé, amely április harmincadikát jelöli meg érkezési napként.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 23 napja

a kilzone a legjob jatekmosolygó smileyszomorú smileymeglepett smileykacsintó smileyröhögő smiley:menő smiley:

válasz erre
Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja