Megjelenési dátumot kapott a Wonderbook: Book of Spells

2012. szeptember 25.
2.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony egy friss és hivatalos sajtóközlemény keretein belül hivatalos és napra pontos megjelenési dátummal ruházta fel a Harry Potter univerzumon alapuló és interaktív mesekönyvként is emlegetett Wonderbook: Book of Spellst.

A hivatalos állásfoglalás szerint a J.K. Rowling segedelmével elkészített fantasy alkotás november közepén várható Európába, így november 16. magasságában, ami információink szerint a britek kivételével egész Európára érvényes időpontnak tekinthető.

A Sony sajtóközleményéből kiderült továbbá, hogy a Wonderbook: Book of Spells a jövőben megjelenhet majd egy speciális bundle csomagban is, méghozzá a legújabb PlayStation 3 modell, avagy a Super Slim társaságában, a tervek szerint kétféle változatban.

Ennek fényében várhatunk 12 GB-os és 500 GB-os konzolokkal szerelt pakkokat is, amelyek mellé nem csak maga a játék, hanem a Wonderbook - az alkotás speciális hardvere -, egy PlayStation Eye kamera, valamint egy PlayStation Move kontroller is járni fog. Sajnos árcéduláról egyelőre még nem hallottunk, de a tervek már most tetszetősek.
Wonderbook: Book of Spellst.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 24 napja

Váró darab

válasz erre

rDAVE

12 éve, 6 hónapja és 24 napja

jezzahun írta:
ez most komoly?
Mi a probléma ezzel? Láttad videón, hogy mi ez? Nem mi vagyunk a cél közönség, hanem a nálunk fiatalabbak és ahogy eddig láttam az alapján be is jön nekik. mosolygó smiley

válasz erre

jezzahun

12 éve, 6 hónapja és 24 napja

ez most komoly?

válasz erre
Wonderbook: Book of Spells
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja