Megjelenési dátumot kapott a Twister Mania

2011. október 14.
1.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Majesco Entertainment legfrissebb közleményéből megtudtuk, hogy november elején egy újabb testmozgásra kiélezett Kinectes címmel szeretnék elárasztani a boltok polcait, Twister Mania címre keresztelt alkotásuk ugyanis pontos megjelenési dátumot kapott.

Ennek értelmében immáron biztos, hogy a tapogatós móka szerelmesei november elsejétől tehetik be Xbox 360 konzoljuk meghajtójába a játék lemezét, majd az alsó szomszéd nagy örömére, hatalmas ugrálások közepette szabhatják rá a fejükre a plafont.

A Majesco szerint a játék a színes, kooperatív játékélményt szeretné kombinálni a Twister élményével, amelyet ezúttal teljes egészében a digitális világba integráltak az illetékesek. Aki nem tudná, a Twister alapját egy színes körökből álló szőnyeg adja, amelyen legalább két ember teszi kezét vagy lábát arra a színes alakzatra, amelyet a gép kisorsolt számára. A kézzelfogható játék igencsak szórakoztató volt, így minden bizonnyal a digitális adaptáció is hasonlóan mókás lesz. A mintegy 50 dollárba kerülő Twister Mania november 1-től lesz megvásárolható.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ps3 ra is jo lenne

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ossze szednek ra par Monk tipusu alakot. Komikus helyzetek alakulnanak ki. En az 50-es akna vetoimmel, 3 kort is le foglalnak egyszerre.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaKisember001 profiljaGargameth profilja