Megjelenési dátumot kapott a The First Templar

2011. március 25.
1.9871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a minap jelentettünk nektek arról a sajnálatos tényről, miszerint a Kalypso csapata elcsúsztatta a The First Templar megjelenését.

Akkor azonban még nem tudtuk, hogy pontosan milyen mértékű csúszásról is van szó. Bár a május hónap neve már akkor is terítékre került, ennél pontosabb időponttal azonban nem tudtunk szolgálni, egészen a mai napig, mikor is befutott egy hivatalos közlemény, amelyből kiderült, május 10-én számíthatunk a program érkezésére.

Sajnos a rövidke írás nem közölte velünk, hogy ez az időpont Európára vagy a tengerentúli régiókra érvényes-e, de mivel pénteki napról van szó, és Amerikában nem nagyon jelenik meg játék ezen a napon, ezért szinte biztosra vehetjük, hogy az öreg kontinensnek szól. Így tehát, apró fenntartásokkal ugyan, de már kezdhetjük is a boldogsághormonok termelését, május 10-én ugyanis itt lesz a Haemimont Games által fejlesztett középkori lovag-kaland, méghozzá PC-re és Xbox 360-ra.
The First Templar megjelenését.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Ez egy nagyon korrekten összerakott játék lett, bár kissé Assassin's Creed szaga van. De ha abból merítettek ihletet, akkor sem szégyen a jótól tanulni.

válasz erre
The First Templar
11.970 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja