Megjelenési dátumot kapott a State of Decay: Year-One Survival Edition

2015. január 21.
1.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napra pontos és hivatalos megjelenési dátumot kapott PC-re és Xbox One-ra is a State of Decay: Year-One Survival Edition, ami elsődlegesen a konzolos rajongók számára jelent abszolút újdonságot.

Az örömhírt kissé beárnyékolja, hogy a 30 eurós árcédulával ellátott alkotásról egyelőre még csak a tengerentúli premiert ismerjük napra pontosan, az április 28-án lesz valószínű, de az európai rajongóknak sem kell sokkal tovább várniuk rá májusnál.

A State of Decay: Year-One Survival Edition egyébiránt a korábban megjelent zombis alkotás alaposan felújított és kibővített változata, így rengeteg új küldetés, járművek, fegyverek és többek között még zenék is várhatóak hozzá az alapkiadáshoz mérten.
State of Decay: Year-One Survival Edition, ami elsődlegesen a konzolos rajongók számára jelent abszolút újdonságot.'>
4 hozzászólás

Neurotic

10 éve, 15 napja

5t3v3nk3 írta:
Hát... ideje lesz ezt is beszerezni, így már..röhögő smiley
Ezzel kb én is így vagyok mosolygó smiley Mondjuk nagyon nem csípem ezt az új trendet ami most megy a játékoknál. Ezeket régen úgy hívták, hogy ingyenes update. Régi játékok újra kiadásáért pénzt kérni teljesen ok, mert ott elég sok dolgot újra kell csinálni. De egy nem olyan régi cuccot pár apró, updatebe bőven beleférő változtatással újra kiadni szerintem nem túl korrekt húzás.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

zender

10 éve, 15 napja

Az eredetivel nem játszottam úgyhogy vevő vagyok rá!mosolygó smiley

válasz erre

wegh

10 éve, 15 napja

Az alapjáték szerintem jól sikerült, elég sokáig lekötött. Azért kíváncsi lennék, hogy mennyire lesz kibővitve ez a verzió, mondjuk nekem elég volt az alap is.

válasz erre
State of Decay
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja