Megjelenési dátumot kapott a PlayStation 3-as Hamiltons Great Adventure

2011. augusztus 10.
1.8811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre valahára pontos megjelenési dátumot kapott az egyszer már elcsúsztatott Hamiltons Great Adventure című akciókaland PlayStation 3-as változata, amely a Fatshark műhelyében készül már egy ideje, és nevével ellentétben - szerencsére vagy sajnos, ez opcionális - nem a túlbuzgó Forma 1-es pilóta nagy kalandjáról szól.

Ebben a játékban ugyanis egy Ernest Hamilton nevű felfedezőt kell alakítanunk, aki barátságos madárkájával, Sashával járja a nagyvilágot, hogy különböző tájakat fedezzen fel, néhány fejtörő segítségével.

Az alkotás nagyon erőteljes történettel rendelkezik majd, amelyet megtapasztalhattak már a PC-s játékosok, hiszen a Steam és egyéb digitális disztribúciók jóvoltából az alkotás megjelenhetett erre a platformra, a soron következő rendszer pedig a PlayStation 3 lesz, amelynek európai online szolgáltatására a tervek szerint augusztus 24-én érkezhet meg az elkészült mű, a szokásos egy napos csúszással az amerikai változatokhoz képest. Árcéduláról és egyebekről az illetékesek egyelőre még nem jelentettek nekünk, de reméljük hamarosan erre is sort kerítenek.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 22 napja

Igen, a cím valóban megtévesztő, mert ez inkább egy ügyességi platform játék, mint egy valódi kaland. de aranyos és szórakoztató. És nem utolsó sorban van PC-re röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja