Megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy X/X-2 HD

2013. december 17.
1.4971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix a tegnap esti órákban hivatalosan is bejelentette a Final Fantasy X/X-2 HD megjelenési dátumát, így kiderült, hogy mikor számíthatunk a legendás szerepjáték grafikailag felújított és tartalmilag kibővült változatára.

A kiadó megerősítette, hogy a PlayStation 3-as és a PlayStation Vitás változat premierje egy és ugyanazon a napon várható, így míg a tengerentúlon március 18-án számíthatunk a megjelenésre, addig itt Európában március 21-én lesz esedékes a premier.

Érdekesség, hogy a PlayStation Vitás változat esetében a Square Enix úgy adja majd ki a játékot, hogy adathordozón csak a Final Fantasy X HD lesz megtalálható a dobozban, a második rész viszont már csak egy letölthető kód formájában.
Final Fantasy X/X-2 HD megjelenési dátumát, így kiderült, hogy mikor számíthatunk a legendás szerepjáték grafikailag felújított és tartalmilag kibővült változatára.'>
2 hozzászólás

fantis6

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

szivesen kipróbálnék valamikor egy FF-et mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

Vita-n nem akartak annyi memóriakártyát pazarolni röhögő smiley De örülhetnek a rajongók, hogy egyáltalán kiadják dobozosan.

válasz erre
Final Fantasy X
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja