Megjelenési dátumot kapott a Dragons Dogma

2011. november 25.
1.9091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai napra virradóra végre pontos megjelenési dátummal ruházta fel a Capcom egyik házon belül készített címét, amely a Dragons Dogma nevet viseli és a jövő esztendő egyik legígéretesebb szerepjátékának tűnik ebben a pillanatban.

A sokak szerint Dragon Age: Origins hatásokat viselő alkotás legfrissebb híreink szerint március 27-én kerülhet a boltok polcaira a tengerentúlon, míg három nappal később, vagyis május elsején Európában.

A Dragons Dogmában a játékosok egy csapatalapú szerepjátékba csöppennek, amely nem MMO ugyan, de nagyon fontos benne a beépített és kidolgozott online rendszer, amelynek segítségével bővebb lehetőségeink lesznek, mind a csapatalkotást, mind az opciókat tekintve. A játék jellegzetességei lesznek még a gigantikus főellenfelek, akik leginkább a Monster Hunter és a Dark Souls sorozatokra hajaznak majd, megjelenésük pedig nem meglepetés, hiszen a Capcom játékaiban - a fenti címek mellett például még a Lost Planetben is többek között - rendre megjelennek az óriási lények, így a Dragons Dogmából sem maradnak majd ki, mely alkotás tehát május 1-jén jelenhet meg itt az öreg kontinensen.
2 hozzászólás

Kekmedve

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

PC-re akarom!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 27 napja

Nagyon kíváncsian várom, teljesen egyedi stílusnak ígérkezik!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja