Megjelenési dátumot és árcédulát kapott a Mark of the Ninja

2012. szeptember 24.
2.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Klei Entertainment a mai napra virradóra pontos megjelenési dátummal szolgált legújabb projektjük, avagy a Mark of the Ninja számára, amelyhez a megerősített időpontot egyelőre valamiért csak a tengerentúli régiókra érvényesítették.

Ennek köszönhetően sajnos erősen kérdéses, hogy az október 16-ra belőtt Mark of the Ninja Steames premierje felénk is tartható lesz-e, netán előbb, vagy egy kisebb csúszást követően kerülhet csak fel az itteni Steam kínálatába.

Az információkat egyébiránt a Rock, Paper, Shotgun magazin szolgáltatta, akik egy rövid riport keretein belül húzták ki az információkat az illetékesekből, valamint azt is, hogy 15 dollárnak megfelelő összeget kell kifizetnünk majd ahhoz, hogy gyűjteményünkbe illeszthessük a játékot.

Aki esetleg nem tudná, a Mark of the Ninja annak a Klei Entertainmentnek a legújabb platformere, akik a múltban elkészítették már a Shankot is, így többek között a Shinobi vagy a Contra sorozatok szerelmeseinek ajánlható előszeretettel a csapat legújabb címe.
Mark of the Ninja számára, amelyhez a megerősített időpontot egyelőre valamiért csak a tengerentúli régiókra érvényesítették.'>
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 21 napja

Hiányzik már egy ilyen game. Régi idők stílusa, imádom.mosolygó smiley

válasz erre

Neurotic

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

Látszik, hogy a Shank alkotói csinálták ezt is. Még a Shank 2 sem lett telepítve steam-en, pedig már megvan egy ideje. Amíg a Shank első részét hardon végig nem toltam addig nem akarom feltenni nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

Elég pofás

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

Jóóó lesz!

válasz erre
Mark of the Ninja
3.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja