Megjelenési dátummal gazdagodott PlayStation konzolokra a Zen Pinball 2

2012. augusztus 09.
1.4711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szeptember magasságában kerülhet majd fel a PlayStation Network kínálatába a Zen Pinball második epizódja, tudtuk meg egyenesen a Zen Studios hivatalos állásfoglalásából, akik várhatóan egy a PopCap-hoz köthető rejtélyes meglepetést is terveznek majd játékukba integrálni.

Természetesen a szeptemberen belül pontos nap is kijelölésre került már az alkotással kapcsolatban, így míg az amerikai PlayStation Networkre szeptember 4-én, addig az európai disztribúcióra szeptember 5-én kerülhet fel a játék, amelyet PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára is elérhetünk onnan.

A Zen Studios a bejelentéssel egyetemben bejelentette, hogy keresztplatform-támogatással is felvértezik majd játékukat, így egyrészt együtt és egymás ellen is játszhatnak a PlayStation Vitás, illetőleg a PlayStation 3-as játékosok, de azt is megtehetjük majd, hogy egy a Vitán megkezdett meccset - mondjuk a munkából hazafelé tartva - az otthoni konzolunkon fejezünk be.

Az alkotást emiatt nem kell kétszer megvásárolni, elég lesz csak egyszer ahhoz, hogy hordozható masinára és PlayStation 3-ra is elérhessük majd, méghozzá szeptember 5-én.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 21 napja

Biztos jó lesz amúgy de nem sok értelmét látom...

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 21 napja

Besz*rás mik vannak!meglepett smiley Pinball jonzolon!!!meglepett smiley

válasz erre
Zen Pinball 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja