Megjelenési dátummal és árcédulával gazdagodott a Jet Set Radio HD

2012. augusztus 12.
1.3461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega által közzétett hivatalos nyilatkozat értelmében végre pontos megjelenési dátummal és egyben árcédulával is gazdagodott a Jet Set Radio HD, méghozzá majdnem mindegyik bejelentett platformra, aminek köszönhetően kiderült, hogy szeptember folyamán már PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és a Steamre is debütál a legendás Dreamcast alkotás felújított változata.
 

Hogy előbb a nyilatkozat kellemetlenebb részével kezdjük, a játék minden platformon 10 dollárba kerül majd, illetőleg az Xbox Live-on 800 MS pontot kell kicsengetnünk ahhoz, hogy gyűjteményünkben tudjuk a kizárólag digitális formában megjelenő legendát.

A megjelenési dátumok mindemellett a következőképpen oszlanak meg: A PlayStation Plus felhasználók járnak a legjobban, ők ugyanis már szeptember 11-én birtokba vehetik a játékot. A sima PlayStation Network felhasználók ettől számítva egy héttel később, szeptember 18-án csatlakozhatnak majd a partihoz, míg az Xbox Live és a Steam játékosai egy nappal később, szeptember 19-én.

A legrosszabbul a PlayStation Vitás felhasználók jártak, akik október 16-án kapják csak meg saját példányaikat. Érdekesség, hogy az eredeti tervek szerint a Jet Set Radio HD nyár magasságában jelent volna meg, de jobb később, mint soha.
1 hozzászólás

badam10

8 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ezt a játékot nem ismerem, de nekem az efféle játékok nem tetszenek!

válasz erre
Jet Set Radio
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt