Megjelenési dátumot kaptak a Wolfenstein II: The New Colossus DLC csomagjai

2017. november 13.
4.6961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda egy igencsak látványos, korhű dizájnnal ellátott képkockával jelentette be a Wolfenstein II: The New Colossus érkező letölthető tartalmainak pontos megjelenési dátumát, melyek márciusig bezárólag folyamatosan özönlenek majd.

Mint megtudtuk, az első nagyobbacska bővítményre december 14-ig kell várnunk, akkor jön ugyanis a The Adventures of Gunslinger Joe, amelyben Joe Stallion, az egykori focista oldalán látogathatunk Chicagóba egy kis harc kedvéért.

A következő bővítmény a sorban a The Diaries of Agent Silent Death lesz január 30-án, melyben Kaliforniába utazhatunk, ahol Jessica Valiant, a rettegett orgyilkos irányításával náci bunkereket fosztogatunk majd a San Andreas hadművelet titkainak reményében.

Ezen felül egy harmadik kiegészítő is érkezik majd The Amazing Deeds of Captain Wilkins címmel valamikor márciusban, méghozzá Geard Wilkins kapitánnyal a főszerepben, akivel Alaszkába indulunk bevetésre azért, hogy megakadályozzuk ott a Black Sun hadműveletet.

Megjelenési dátumot kaptak a Wolfenstein II: The New Colossus DLC csomagjai - 2. kép

3 hozzászólás

totyak

2 éve, 10 hónapja és 8 napja

Mostanában játszogatok az alapjátékkal, de valahogy nem érzem ugyanazt a lelkesedést, amit az előzőeknél. Lehet az én lelki világomban van most a hiba, mert amúgy a játék korrekt.

válasz erre

Direktor

2 éve, 10 hónapja és 9 napja

Egyben majd megveszem.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 10 hónapja és 9 napja

Elég hamar kidobják az elsőt.

válasz erre
Wolfenstein II: The New Colossus
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja