Megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft: Battle for Azeroth

2018. április 05.
5.9431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard ma délután napra pontos megjelenési dátummal örvendeztette meg a World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítőre várakozó játékosokat, így megtudtuk, hogy még a nyáron elérhetővé válik a legújabb expanzió.

Ennél azonban persze pontosabb időpontunk is van, így a hírek szerint augusztus 14-től indulhatunk majd harcba Azeroth-ért, magát a játékot pedig ezúttal is lehetőségünk nyílik beszerezni a standard változatok mellett egy gyűjteményes kiadásban.

Megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft: Battle for Azeroth - 2. kép

A dátum mellett ugyanis lehullt a lepel a World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition-ről is, amiben a játék lemezes változata mellett garantáltan találni fogunk egy keménykötésű regényt a bővítmény előzménytörténetével a Horda és a Szövetség szemszögéből, de a digitális zenei anyag, valamint egy speciális érme is megtalálható lesz a csomagban.

Ezen felül a szokásos digitális extrákat sem mellőzi majd a 90 dolláros kiadás, ezáltal a World of Warcraft mellett a Hearthstone, a Stacraft II, a Heroes of the Storm és az Overwatch játékosai is jól járnak majd vele.

Nézd nagyban ezt a videót!



World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítőre várakozó játékosokat, így megtudtuk, hogy még a nyáron elérhetővé válik a legújabb expanzió.'>
1 hozzászólás

Hentes

6 éve, 6 hónapja

Igencsak kopottas már az a graf...

válasz erre
World of Warcraft: Battle for Azeroth
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja