Megjelenési dátumot kapott a The Dark Pictures: Man of Medan

2019. május 22.
3.9811
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco csapata a korábbi felvezetés után már tegnap délután felfedte a The Dark Pictures: Man of Medan nagy bejelentését, ami megfelelően megfelelően az év egyik legjobban várt horrorjátékának megjelenési dátuma lett.

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy a Supermassive Games fejlesztésében készült alkotás augusztus 30-án jelenhet majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt, vagyis az Until Dawn árnyékában járó horrort még a nyár utolsó napjaiban megkapjuk.

Hogy a készítők nyomatékosítsák ezt a bejelentést, hoztak nekünk egy friss trailert is a játékról, mely elképesztő hangulattal prezentálja a több részesre tervezett sztori első epizódját, amiről megtudtuk még, hogy előrendelhető állapotba került, és ezért a The Curator's Cut DLC-t kapjuk majd cserébe, a főszerepben egy új karakterrel, egy új perspektívával, több választási lehetőséggel, titokkal és befejezéssel.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 2 hete

Elég jó a hangulata, szóval várós.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 2 hete

Milyen király a hangulata ennek a trailernek, pedig milyen egyszerű! Lwhwt hogy csak nagyon ki vagyok éhezve egy jó horrorra...

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 2 hete

Ez nálam nagyon várós!

válasz erre
The Dark Pictures: Man of Medan
9.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaWickedSick profiljawazko profiljamarco profiljaImperator profiljaNozomi profiljaStarjumper profiljagery1113 profilja