Megjelenési dátumot és demót kapott az NBA Live 18

2017. augusztus 11.
3.9351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EA Tiburon csapata egy halom bejelentéssel szolgált az NBA Live 18 kapcsán, így megtudtuk többek között, hogy a játék mikor érkezik, ki lesz a borítóján, illetve hogy idő előtt lehetőségünk nyílik kipróbálni.

Haladjunk szépen sorban, és kezdjük a legfontosabbal, avagy a demóval, amely várhatóan még a mai napon megjelenhet a kérdéses kosárlabdás játékhoz, segítségével pedig mindenki kipróbálhatja PS4-en és Xbox One-on a The One címre keresztelt egyjátékos kampány legelső szekcióját - avagy a prológust -, de lesznek benne limitált Live Eventek is, hogy alaposabban belekóstolhassunk a játékmenet sajátosságaiba.

Ezen felül kiderült, hogy az NBA Live 18-at a Houston Rockets egyik ismert arcával, James Hardennel kell majd keresnünk a boltok polcain, méghozzá a tervek szerint már szeptember 15-én - ez elég meglepő húzás a decemberre ígért premierhez képest -, méghozzá PS4-en és Xbox One-on is.

NBA Live 18 kapcsán, így megtudtuk többek között, hogy a játék mikor érkezik, ki lesz a borítóján, illetve hogy idő előtt lehetőségünk nyílik kipróbálni.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 7 napja

EA játék és nem jön pc-re. Pedig ezek minden centet ki szoktak facsarni a játékaikból.

válasz erre
NBA Live 18
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja