Mégis megjelenhetnek dobozos formában az NBA Jam HD verziói?

2010. október 15.
1.8471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan kezd olyan érzésünk lenni az NBA Jam-mel kapcsolatban, hogy még maga az EA Sports sem tudja pontosan, mit is szeretne kezdeni az alkotással.

Az arcade kosaras őrület bejelentésekor ugyanis csak és kizárólag Nintendo Wii-re leplezték le a játékot, majd később, számtalan pletykát követően nagy nehezen leleplezték a HD verziókat is, avagy, hogy PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is ellátogat a program, de csak és kizárólag digitálisan, és úgy is csak az NBA Elite 11 példányaival egy csomagban, letöltési kódként.

Ez volt tehát az utolsó álláspont, azonban a mai nappal már ezt is felülírhatjuk, lévén bár az Electronic Arts egyelőre még köti az ebet a karóhoz, a GameFly napvilágra hozta az NBA Jam dobozképeit, aminek köszönhetően csak és kizárólag arra lehet következtetni, hogy önállóan, külön dobozban is megjelenhet a játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is. Mivel hivatalos bejelentésünk egyelőre nem született a témában, kezeljük kellő óvatossággal az ügyet, és vegyük mellé tudomásul azt is, hogy a Kotaku értesülései szerint az ünnepi szezonban várható erre a két platformra az NBA Jam megjelenése.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 12 napja

Még jó, hogy pont nem érdekelnek a kosaras játékok, máskülönben nem tudnék aludni az izgalomtól röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja