Mégis késésben van a GTX Titan Z

2014. május 01.
1.6161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A napokban komolyabb felhajtás alakult ki az nVIDIA GeForce GTX Titan Z grafikus kártyája körül, hiszen több helyről is késést, valamint módosításokat vártak.

Ennek ellenére az ASUS bejelentette a kártya megérkezését, utána valamivel azonban eltűnt az ezt megemlítő Republic of Gamers oldalról ez az állítás. Ez arra utal, hogy mégis késik a kártya, ami továbbgondolva a módosításoknak is teret nyit. A késés fő oka még mindig a kissé átgondolatlan kompozícióban kereshető, így ha tényleg módosítanak a kártyán, akkor az csak az előnyére válhat.

Egy kiszivárgott prezentáció alapján úgy tűnik, hogy a 12GB GDDR5 memóriával rendelkező kártya boost órajele 876MHz-es, de mint tudjuk, ez nem jelent semmit. Állítólag Ultra HD (3840×2160) felbontásban nagyjából 40fps-re számíthatunk, ám kérdéses, hogy ez elég tudás 3000 dollárért cserébe. A késés nem lehet túl nagy, állítólag május 8-án számíthatunk a végleges megjelenésre.
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 9 hónapja és 7 napja

Jesszus, 3000 dollár? Nagyon nincs ez jól így.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 9 hónapja és 8 napja

Továbbra is atom felesleges, de az biztos, hogy a legjobb AMD is elbújhat mellette. Viszont valaki megtudná nekem mondani, hogy a képen az ott milyen gépház? röhögő smiley

válasz erre

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 8 napja

Igy van szégyen lenne ha az amd lenyimná a csúcs titánt

válasz erre

kpal

10 éve, 9 hónapja és 8 napja

Ha késik és csillagászati áron jön ,akkor alap hogy AMD verő legyen menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja