Mégis készül a streamingre fókuszáló Xbox-hardver?

2019. július 03.
4.3971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mivel még nem érkezett teljes körű hivatalos kommunikáció a Microsoft részéről a következő generáció kapcsán, így nem marad más, mint a találgatás, hiszen ugyebár azt tudjuk, hogy jön a Scarlett, arról nincs infó, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően valóban formálódik-e egy külön a streamingre kihegyezett hardver.

A napokban felreppent már, hogy az eredetileg rebesgetett duplapremier, azaz az olcsóbb és drágább konzol végül nem fog megvalósulni, a redmondiak pedig csak egy konzollal fogják képviseltetni magukat a következő generációs rajtkor, ám most ismételten felmerült, hogy lesz egy olcsóbb hardver a Scarletthez képest, ami viszont a streamingre koncentrál.

A Project xCloud ugyebár több platformon is tiszteletét teszi, így mobilokon is, ám nem kizárt, hogy ezen a szóban forgó hardveren fog a lehető legjobban futni, ami megindokolná a jelenlétét. A forrás ismételten a Thurrott egyik munkatársa, Brad Sams, aki általában precízen hozza le az Xbox-szal kapcsolatos infókat.

Ha minden igaz, akkor még javában fejlesztés alatt áll a hardver, olyannyira, hogy egyelőre csak minden grafikát és tereptárgyat mellőző mozgásanimációkat tudnak megjeleníteni, ám az idea az egész mögött, hogy teljesen lagmentessé tegyék a streaminget, ez pedig ehhez az első lépés.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Ez a konzol gaming már nem az a konzol gaming. Régen volt A konzol és annyi, most meg van mindenhol minimum 2, de inkább 3 féle. Gáz.

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Újabb baklövésre készülnek.

válasz erre

totyak

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Egyáltalán nem vagyok a stream híve. Az a biztos, ha ott az adat a gépemen, konzolomon, akkor nem lesz gond játék közben.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaM.O.R.P.H. profiljaManiac profilja