Megint a frászt hozzák ránk a Resident Evil 7 friss gameplay felvételei

2016. december 08.
4.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Három újabb egybefüggő gameplay felvételt mutatott be a Capcom a Resident Evil 7-ről, amely a jövő év legjobban várt horrorjaként ismét olyan felvételekkel lepett meg minket, melyektől egy icipicit vonalkódos lett a nadrágunk.

A felvételek során ugyanis újra látogatást tehetünk egy kicsit az őrült kúriában, ahol minden sarkon és minden helyiségben újabb veszélyek várnak ránk, de Ethan Winters oldalán elhivatottak vagyunk annak érdekében, hogy ha őrültekkel is kell szembeszállnunk hozzá, de megtaláljuk eltűnt feleségünket.

A Resident Evil 7 az alábbi felvételek alapján olyan, mintha egy interaktív horrorfilmet néznénk, amely ha nem is a sorozat gyökereire épül fel, de egy olyan irányba viszi a szériát, amit mi már most imádunk.

Nézd nagyban ezt a videót!







Resident Evil 7-ről, amely a jövő év legjobban várt horrorjaként ismét olyan felvételekkel lepett meg minket, melyektől egy icipicit vonalkódos lett a nadrágunk.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve,

Na, az kizárt dolog, hogy ezzel valaha is játszak. Már a videók elegek voltak ahhoz, hogy kicsit megemeljék az adrenalin szintem.

válasz erre

drift3r91

8 éve,

Nem nézem meg a videókat, már unom hogy minden ijesztő dolgot lelőnek mire elkezdeném játszani, de remélem hoz egy kis frászt a játék alatt rám. Csak legyen játszható és ne a 3mp ig befosató jumpscarekkel legyen tele, nálam ott bukott meg az Outlast 2 demo.

válasz erre

Mordorer

8 éve,

Elég meggyőző videók! meglepett smiley

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja