Még idén jönnek a digitális képregények a Sony handheld-jéhez

2009. július 08.
1.5761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Néhány hónappal ezelőtt, konkrétan márciusban esett szó arról, hogy a Sony szíve szerint digitális úton terjesztendő képregények megjelentetésébe kezdene, amelyről előzékenyen meg is kérdezték a felhasználók e téren alkotott véleményét.

A közvélemény kutatás eredménye minden bizonnyal rendkívül pozitív lehetett, ugyanis érkeznek azok a digitális comic book-ok, méghozzá már ebben az évben, jelentette be a Sony Computer Entertainment japán (SCEJ) szárnya.

Egyelőre nem sokat tudunk a lényegről, ami biztos, hogy minden eddig megjelent PlayStation Portable modellen, így a Phat, a Slim és a 3000-es szériákon is megtekinthető lesz valamennyi. A kiadványokat természetesen a PlayStation Store rendszerén keresztül küldik majd a felhasználók felé, arról viszont nem tudunk, hogy a szolgáltatást Japánon kívül is be kívánja-e vezetni a Sony, ugyanis jelenleg csak a nipponi van konfirmálva. Minden bizonnyal a sikerességét követően más régiókban is bevezetik majd a letöltési lehetőséget lokalizált megjelenésekkel, de minden további részlet jelenleg a sűrű homályba vész. Mi jöhet még? Zenék? Komplett letölthető filmek a zsebkonzolra? El nem tudjuk képzelni már. Azért ennek illene örülnünk, mert ezzel csak többek lehetünk, kevesebbek semmiképp.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadarkomen profiljamarco profiljarDAVE profiljagery1113 profiljatotyak profiljaBvektor profiljaSándorkolbász profiljaManiac profilja