Megerősítve: jön a Test Drive Unlimited 3!

2020. március 06.
8.8791
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírek érkeztek a Test Drive Unlimited-sorozat háza tájáról, melynek sorsa bár egészen hányattatottra sikeredett, viszont a hírek szerint most úton van a sokak által régóta várt harmadik epizód.
 

Mindezt Benoit Clerc, a Nancon vezére hozta szóba egy interjúban, akik a közelmúltban öt kompániát is felvásároltak maguknak, ami valójában nyolc stúdiót jelent, és hozzájuk kapcsolódik a Kylotonn is, akik a WRC-sorozattal váltak ismertté, de miután a Bigben felvásárlásra került, a Test Drive Unlimited jogok szintén itt kötöttek ki.

Ezzel kapcsolatban hintett el egy kis apróságot a Nancon első embere, aki az interjúban kiemelte, hogy a Kylotonn srácai jelenleg történetük legnagyobb projektjén, a következő Test Drive Unlimited-játékon dolgoznak. Hogy milyen cím alatt, milyen sajátosságokkal és mikori megjelenési dátummal? Ez még jövő zenéje!
5 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na erre igazán kíváncsi vagyok!

válasz erre

totyak

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Miért adja el magát egy fejlesztő csapat, akik éppen egy nagyszerű címen dolgoznak, ami vélhetően siker lesz? Vagy rosszul értem és csak a felvásárlás után kezdtek bele a fejlesztésbe?

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kíváncsi leszek, örülnék a sorozat visszatérésének, az hétszentség.

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kár hogy ez a csapat nem az a csapat akik a TD játékokat csinálták...

válasz erre

Tommy

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Új Test Drive, ez bizony jól hangzik!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljakylx profilja