Megerősítve a Destiny 2: Curse of Osiris DLC

2017. szeptember 10.
4.1521
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy miután megjelenik a Destiny 2, hetekig napi szinten többször is jelenthetünk róla, és előzetes várakozásaink beigazolódtak, hiszen csak az éjszakai órákban két fontosabb hír is érkezett a játékról.

Az elsőt rögtön Eric Osborne szolgáltatta, aki a Bungie marketing igazgatójaként a Twitteren jelentette be a rajongók számára, hogy az Xbox Store által a minap kiszivárogtatott Curse of Osiris DLC nem is szivárgás volt, hanem maximálisan a valóság.

A bővítmény tehát valóban létezik, tényleg ez lesz az első letölthető tartalom, amelyben egyenesen a Merkúrra repülünk majd el, ahol felfedezhetjük a rejtélyes Végtelen Erdőt, rengeteg új sztori küldetést teljesíthetünk, de tematikus fegyverek, páncélok, felszerelések, új kooperatív aktivitások és kompetitív arénák egyaránt várhatók tőle.Ez azonban még nem minden, a Bungie ugyanis hivatalos Twitter-csatornáján jelentett egyet a játék sikeréhez kapcsolódóan is, ezáltal megtudtuk, hogy a Destiny 2 biztosan már most jóval több mint 1 millió példány felett fogyott, mert az alábbi bejegyzés írásakor éppen 1,2 millió játékos volt egyszerre a szervereken, ami elképesztő mennyiség.


5 hozzászólás

muki

10 hónapja, 2 napja

Az kemény. Volt már valaha ilyen magas szám másik játékban?

válasz erre

totyak

10 hónapja, 2 napja

Egyszerre 1,2 millió játékos az igen durva mennyiség. Nyilván nincs gond amikor társakat/ellenfeleket kell sorsolnia a szervernek.

válasz erre

Eltohn

10 hónapja, 2 napja

Amúgy még most sincs saját szerverük a játékhoz?

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 2 napja

Az 1,2 millió egyszerre na az nagyon durva!

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 2 napja

Nagyon szép eredmény! Látszik hogy rá volt már kattanva a nép!

válasz erre
Destiny 2
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljawazko profiljaVis Major profiljagery1113 profiljaLaci721 profilja